Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Kylian Mbappe semnează cu Real Madrid! Florentino Perez i-a confirmat unui fan transferul superstarului

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20407713/1/mbappe.jpg

După meciul din La Liga dintre Real Madrid şi Villareal, încheiat la egalitate 0-0, Perez a fost implicat într-un accident rutier destul de minor. Şoferul acestuia a semnalizat stânga, însă un alt şofer care mergea drept nu a fost atent şi a intrat direct în ei. 

Imediat fanii s-au năpustit asupra maşinii preşedintelui lui Real, pentru a face poze cu el şi maşina lovită. Moment în care unul dintre ei i-a cerut să-l semneze pe Mbappe. Răspunsul lui Perez a fost: „Anul viitor!”. 

Relatarea a fost făcută de către reporterul televiziunii spaniole GOL, prezent la faţa locului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri