Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Kylian Mbappe semnează cu Real Madrid! Florentino Perez i-a confirmat unui fan transferul superstarului

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20407713/1/mbappe.jpg

După meciul din La Liga dintre Real Madrid şi Villareal, încheiat la egalitate 0-0, Perez a fost implicat într-un accident rutier destul de minor. Şoferul acestuia a semnalizat stânga, însă un alt şofer care mergea drept nu a fost atent şi a intrat direct în ei. 

Imediat fanii s-au năpustit asupra maşinii preşedintelui lui Real, pentru a face poze cu el şi maşina lovită. Moment în care unul dintre ei i-a cerut să-l semneze pe Mbappe. Răspunsul lui Perez a fost: „Anul viitor!”. 

Relatarea a fost făcută de către reporterul televiziunii spaniole GOL, prezent la faţa locului.

mail-share icon Email
viewscnt