Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Kyrgios sare la gâtul lui Djokovic: "O decizie luată fără creier! Asta se întâmplă când nu respecţi protocoalele"

Tenis Publicat pe 22 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19398998/1/kyrgios.jpg

 
Nick Kyrgios nu s-a ferit să-i critice pe Novak Djokovic şi organizatorii Adria Tour, după ce bulgarul Grigor Dimitrov şi croatul Borna Coric au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.
 
Turneul pentru a cărui organizare a insistat Novak Djokovic s-a terminat trist, iar ştirea că Dimitrov şi Coric au fost depistaţi pozitiv nu i-a picat bine lui Nick Kyrgios. Recunoscut pentru modul abrupt în care spune lucrurilor pe nume, australianul consideră acum că ideea organizării turneului Adria Tour a fost una cât se poate de proastă: "Meciurile demonstrative au fost o decizie luată fără creier. Însănătoşire granică, băieţi! Dar asta se întâmplă când nu respecţi protocoalele. Asta nu e o glumă", a postat tenismenul de la Antipozi pe contul personal de twitter.
 
Adria Tour s-a terminat abrupt, finala fiind amânată, după ce mai întâi Grigor Dimitrov, apoi Borna Coric, adversarul său în unul dintre meciuri, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Alţi doi tenismeni care au participat la competiţie, Marin Cilic şi Andrei Rublev, au intrat în izolare autoimpusă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele