Ultima oră
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

Kyrie Irving se teme de ce e mai rău şi îi roagă pe toţi jucătorii din NBA să boicoteze reluarea sezonului!

Baschet Publicat pe 13 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19390085/1/nba.jpg

Kyrie Irving, de la Brooklyn Nets, un jucător de top din NBA îi îndeamnă pe toţi sportivii să boicoteze acest sezon, pentru că riscul infectării cu COVID-19 este unul foarte mare. Statele Unite ale Americii este epicentrul pandemiei, după ce au început proteste în masă, în urma decesului lui George Floyd. Oamenii ies în stradă în număr foarte mare, în mai multe oraşe, iar riscul răspândirii este foarte mare. Irving se teme de ceea ce s-ar putea întâmpla, dacă NBA se va relua.

Eu nu susţin acest plan de reluare (n.r. – a sezonului) la Orlando. Mă opun rasismului sistemic şi tuturor acestor prostii. Ceva nu miroase bine”, a spus Kyrie Irving. În ultimele luni, în SUA au fost depitaţi mulţi jucători de baschet din NBA ca fiind purtători de COVID-19.

Doi jucători ai echipei de baschet Los Angeles Lakers au fost printre primele nume testate pozitiv cu noul virsus Sars-CoV-2. Nu au fost făcute publice numele, iar aceştia au fost plasaţi în carantină, sub supraveghere medicală. Lakers a decis ca toţi jucătorii să fie testaţi, ulteriori, după meciul cu Brooklin Nets, din 10 martie. Patru jucători de la Nets au contractat virusul. Şi Boston Celtics a avut un jucător infectat, dar nu i-a menţionat numele. Gruparea din Massachussetts a precizat că jucătorul este asimptomatic şi a fost plasat la rândul lui în carantină.

Însă Marcus Smart a anunţat el pe Twitter că este sportivul cu coronavirus de la Celtics. Philadelphia 76ers a anunţat trei cazuri de coronavirus în rândul membrilor clubului, de asemenea fără a oferi numele persoanelor infectate, care au fost izolate.

Rudy Gobert (Utah Jazz) a fost primul jucător infectat cu coronavirus şi, după ce testul său a ieşit pozitiv, campionatul NBA a fost suspendat, la 11 martie. Şi Donovan Mitchell (Utah Jazz) şi Christian Wood (Detroit Pistons) au contractat boala Covid-19.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele