Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

L-a convins pe Becali! Fotbalistul care va fi păstrat de FCSB după meciul cu Slovan

FCSB Publicat pe 25 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19492525/1/rps1629a.jpg

FCSB a părăsit Europa League după 0-2 cu Slovan Liberec, însă pentru unul dintre jucătorii prezenţi pe teren la meciul cu reprezentanta Cehiei partida a fost de bun augur.

Este vorba de portughezul David Caiado, venit sub formă de împrumut de la Hermannstadt, care a fost integralist cu Slovan.

Caiado ajuns la FCSB alături de Goran Karanovic, sub formă de împrumut, însă cel din urmă va reveni la Hermannstadt imediat după partida cu Slovan, în care a evoluat doar 10 minute, accidentându-se.

Caiado rămâne la FCSB

În schimb, David Caiado a avut o prestaţie apreciată de Gigi Becali, care a decis să-l păstreze pe portughez cel puţin până în iarnă, notează ProSport.

Caiado, care a ajuns la Hermannstadt în 2019, în calitate de jucător liber de contract, are astfel şansa să joace la FCSB până în iarnă, moment în care transferul ar putea deveni definitiv, dacă evoluţiile sale se vor menţine la un nivel înalt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele