Ultima oră
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo

L-a refuzat pe Becali şi merge în Portugalia: "90% e sigur de plecare, am dat OK-ul final!"

Liga I Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20256336/1/chindris.jpg


Andrei Chindriş (22 de ani) e foarte aproape de un transfer în Portugalia, a anunţat, marţi, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani.
 
Internaţionalul de tineret a fost o ţintă permanentă pentru Gigi Becali în ultima perioadă, dar a preferat să respingă ofertele venite de la FCSB pentru a pleca în străinătate. În iarnă a fost aproape de Belgia, iar acum, susţine Valeriu Iftime, transferul în Portugalia e făcut în proporţie de 90%. La fel ca la majoritatea afacerilor, omul de afaceri care susţine financiar FC Botoşani a păstrat un procent dintr-un viitor transfer al fundaşului central:
 
"Chindriş e 90% sigur de plecare. N-am semnat transferu lui, dar dimineaţă i-am dat un OK final pe ultimele negocieri. Copilul e hotărât să plece, nu vreau să ţin un copil ca Andrei. Încerc să câştig de la el pe viitor. E cu gândul în altă parte, a avut ofertă de la FCSB şi a refuzat. Sper să ajungă într-un campionat bun. Poate să fie Portugalia acum...Vindem greu afară!", a declarat Iftime, marţi, la Pro X.
 
În contextul plecării lui Chindriş, sunt şanse mici ca FC Botoşani să-l mai vândă şi pe Ulrich Meleke, ivorianul în vârstă de 22 de ani care a atras interes atât de la FCSB, cât şi de la CFR şi în schimbul căruia Iftime a cerut o sumă în jurul a 300.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele