Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

L-au ratat pe Iordănescu şi îl vor pe Contra. Lovitura încercată de Petrolul

Liga II Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19445669/1/contra.jpg
 
Refuzată de Edward Iordănescu, Petrolul Ploieşti face tot posibilul pentru a atrage un nume mare pe banca tehnică. Deşi se află în Liga 2, "lupii galbeni" visează la aducerea lui Cosmin Contra, 44 de ani, antrenor pe care l-au pus în capul listei, urmat de Leo Grozavu şi Viorel Moldovan.
 
Contra e liber de contract din noiembrie 2018, când s-a despărţit de naţionala României, iar obiectivul declarat de fostul fundaş dreapta este găsirea unei echipe în Spania sau într-un alt campionat european. Dar, cum Contra e ieşit de ceva vreme din circuit, şansele ca vreun club iberic important să-i pună o ofertă pe masă sunt destul de mici.

Contra, între Legia şi Petrolul

Conform ziare.com, Petrolul, care a cheltuit patru milioane de euro în doi ani, în încercarea de a revenit în Casa Liga 1, îl doreşte insistent pe Contra, care nu a dat, încă, un răspuns clar. Tehnicianul e foarte iubit la Ploieşti, unde a făcut o treabă foarte bună în trecut, reuşind să câştige Cupa României în 2013, ultimul trofeu ajuns în palmaresul formaţiei care a terminat dezamăgitor, cu Costel Enache pe bancă, play-off-ul de promovare în Casa Liga 1.
 
Principalul obstacol în calea venirii lui Contra, ca şi în cazul lui Iordănescu, e legat de dorinţa unui antrenor cu nume de a face pasul în spate şi a coborî în eşalonul secund al fotbalului românesc. De curând, jurnaliştii polonezi au anunţat că Legia Varşovia, echipă care-şi propune să atace grupele Ligii Campionilor în acest an, l-ar dori şi ea pe Cosmin Contra.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele