Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

La 35 de ani, Godin a plecat de la Cagliari şi a semnat cu Atletico Mineiro

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20550080/1/god.jpg

Fundaşul uruguayan Diego Godin (35 de ani) a semnat cu Atlético Mineiro, campioana Braziliei, până la sfârşitul anului, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea italiană Cagliari, a anunţat, miercuri, clubul din Belo Horizonte.

"Atlético l-a recrutat pe Diego Godin pentru a-şi întări apărarea (...) A semnat un contract până la 31 decembrie 2022, cu posibilitate de prelungire”, a anunţat Atletico Mineiro. În vârstă de 35 de ani, Godin a jucat un sezon în Italia la Inter Milano înainte de a se alătura lui Cagliari,în septembrie 2020 şi de unde a plecat miercuri.

Cele mai mari succese le-a avut în Spania, la Atletico Madrid, unde a câştigat campionatul Spaniei, şi de două ori Liga Europa în nouă sezoane. El este uruguayanul cu cele mai multe selecţii din istprie, cu 153. Cu Uruguay, el a câştigat Copa America în 2011 şi a jucat de trei ori la Cupa Mondială. La Atlético Mineiro, Godin va găsi un alt jucător care a strălucit în Europa, Hulk (trecut pe la FC Porto şi Zenit Sankt Petersburg), golgheter în liga braziliană sezonul trecut.

mail-share icon Email
viewscnt