Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

La asta nu mulţi s-ar fi aşteptat. Sergio Ramos vrea ca Messi să rămână la Barcelona. ”Pentru că ne place să câştigăm în timp ce ne luptăm cu cei mai buni, ar fi bine să rămână”

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 2 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19469129/1/sergio-ramos.jpg

Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona a stârnit subiecte aprinse de discuţii şi la alte echipe. Sergio Ramos, liderul din teren al marii rivale de la Real Madrid, a declarat că şi-ar dori că starul argentinian să continuie la catalani, pentru a avea meciuri de cel mai înalt nivel.

Fundaşul consideră că El Clasico nu ar mai fi la fel fără Messi.

"Nu este o problemă care ne preocupă. El şi-a câştigat dreptul de a-şi decide viitorul, nu ştiu dacă o va face în cel mai bun mod, dar, desigur, pentru fotbalul spaniol, pentru Barcelona şi pentru noi, pentru că ne place să câştigăm în timp ce ne luptăm cu cei mai buni, ar fi bine să rămână la Barcelona.

Asta ne-am dori, dar nu depinde de noi. Prezenţa lui Messi face La Liga mai bună, echipa sa e mai puternică şi El Clasico mai frumos. Dar nu vreau să vorbesc prea mult despre speculaţii, el ştie mai bine ce îşi doreşte, decizia e la el şi la Barcelona, vom vedea ce se întâmplă. Pentru noi nu este un subiect pe care să îl discutăm prea mult", a declarat căpitanul lui Real Madrid, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele