Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

La cât se ridică sumele pe care echipele din Liga 1 le plătesc, dacă intră în cantonament de la 15 mai!

Superliga Publicat pe 11 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19358531/1/cfr-fcsb.jpg

Testele de COVID-19 fac găuri importante cluburilor din fotbalul românesc. Cantonamentele aduc şi ele minusuri, iar potrivit preşedintelui executiv Ciprian Paraschiv, de la Poli Iaşi, sumele ar trece uşor de 100.000 de euro. O sumă destul de mare, care trebuie plătită într-o perioadă relativ scurtă.

Mai mult, cluburile au înregistrat deja pierderi importante, întrucât pauza pricinuită de pandemia cu COVID-19 persistă de mai bine de două luni. ”Aşteptăm noul ordin al ministrului Tineretului şi Sportului, aşteptăm să vedem noile reglementări. Înţelesesem că ordinul dat acum câteva zile care spune că fotbaliştii trebuie să stea două săptămâni în carantină, va fi schimbat. Noi în principiu ne-am pregătit ca după 15 mai să ţinem jucătorii în cantonament, dar aşteptăm să vedem ce măsuri se vor lua în zilele următoare.

În principiu, pe data de 15 mai vrem să-i băgăm pe jucători în cantonament. Încă nu am bătut palma cu niciun hotel, pentru că analizăm încă cea mai bună ofertă. E greu şi să ajung la un acord cu un hotel până nu ştim ce şi cum. Eu sper să iasă ministrul în următoarele zile cu noutăţi. I-am dat temă doctorului echipei să caute testări, probabil vom merge la o clinică privată.

Vom face testările cele mai sigure, înainte de a intra în cantonament. Antrenamentele vor fi în Copou, noi sperăm să fim patru jucători şi doi membri ai staff-ului. Să vedem ce facem cu străinii plecaţi în Olanda şi Anglia, care nu au găsit încă bilete de avion pentru a reveni la Iaşi. Dacă nu vor găsi bilete, poate vor reveni în Iaşi cu maşina. Vom face testele cele mai sigure, care sunt şi cele mai scumpe, între 250 şi 300 de lei. Vom avea cheltuieli suplimentare de peste 100.000 de euro în această perioadă, dar sperăm să ne oprim aici. Dacă echipa va sta în cantonament până la finalul campionatului, aşa cum era o variantă, cheltuielile se triplează”, a declarat preşedintele executiv Ciprian Paraschiv.

Toate cluburile din fotbalul românesc care vor să intre în cantonament după ridicarea stării de urgenţă, sunt nevoite să respecte regulile trasate de Ministerul Sportului şi Ministerul Sănătăţii. Acestea sunt destul de dure, iar multe echipe din Liga 1 nu pot să le îndeplinească. Nu au condiţiile necesare. Punctele stabilie sunt aproape unu la unu cu cele stipulate şi în cazul formaţiilor din Bundesliga.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele