Ultima oră
”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului ”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"
Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"

"La câte zeci puncte ar câştiga OM titlul în Liga 1?" Răspunsul lui Banciu: "Mă tem că nici nu l-ar câştiga" Unde s-ar împiedica :)

Emisiuni Publicat pe 19 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19396465/1/banciu-pandemia.jpg

Recunoscut drept mare fan al celor de la Olympique Marseille, Radu Banciu a fost întrebat de un privitor al emisiunii Fotbal All Inclusive "La câte zeci de puncte ar cuceri OM titlul în România". Răspunsul a fost însă unul total surprinzător.

Banciu nu e sigur că OM, ocupanta locului 2 din Ligue 1, ar putea să câştige titlul în România. Principalele obstacole? Dan Petrescu şi echipele din Ilfov :)

Fotbal All Inclusive se vede pe Look Plus şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:00.

"Mă tem că nici nu l-ar câştiga! Acum depinde unde s-ar juca acest campionat. Dacă OM ar trebui să joace pe terenurile din fostul Sector Agricol Ilfov, nu ştiu dacă s-ar impune atât de net.

Dacă ar juca undeva în Franţa, probabil ar câştiga campionatul, deşi mi-e frică de nea Dănuţ (n.r. Dan Petrescu), că dacă deschide scorul cu noi, mi-e că nu-l mai egalăm", a fost reacţia lui Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele