Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova

Superliga Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20120451/1/rps4346.jpg
 
Considerat unul dintre liderii celor de la FCSB, Darius Olaru (23 de ani) revine în echipa lui Toni Petrea la meciul cu Craiova, programat pe 28 aprilie, live epe Look Sport+. 
 
Mijlocaşul central s-a accidentat în meciul cu Sepsi (1-1), a ratat Supercpa României şi nu va fi prezent la partidele cu FC Botoşani şi Academica Clinceni, dar Gigi Becali a anunţat că fostul fotbalist al lui Gaz Metan Mediaş se va recupera la timp pentru a-şi ajuta colegii la derby-ul cu Craiova, din etapa a treia a play-off-ului. Este o revenire cu atât mai importantă cu cât duelul contra oltenilor e urmat de meciul cu CFR Cluj, care poate fi decisiv pentru şansele la titlu ale clubului patronat de Gigi Becali.
 
Aflat în mijlocul celui mai bun sezon al carierei, Darius Olaru a devenit punctul de referinţă de la mijlocul terenului pentru Toni Petrea, iar Ionuţ Badea, fostul antrenor secund al echipei naţionale, îl consideră motorul formaţiei roş-albastre:
 
"Olaru are un rol extrem de important. E jucătorul care poate face fazele în mod corect şi la înălţime. E motorul echipei, efortul fizic e fără plămâni.
 
În locul lui Olaru poate să apară un Vînă sau chiar un Moruţan, care a arătat că e mai creativ la mijloc decât în bandă. În bandă, adversarii l-au învăţat şi e limitat şi de spaţiu. În general, stângacii au emisfera creierului mult mai creativă decât dreptacii. După părerea mea, Moruţan ar putea fi foarte bine un jucător de mijlocul terenului", a declarat fostul tehnician al lui FC Argeş, pentru Look Sport.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele