Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Lacrimile lui Don Carlo! FOTO | Imagine răvăşitoare cu Ancelotti la momentul de reculegere pentru "rivalul" Maradona

Fotbal Internațional Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19633210/1/don-carlo-ancelotti.jpg

Dispariţia lui Diego Armando Maradona a răscolit lumea fotbalului şi pe toţi cei pasionaţi de fenomen, iar majoritatea partidelor disputate după decesul legendarului fotbalist  au fost precedate de un moment de reculegere.

La fel s-a întâmplat şi la partida Everton - Leeds, din Premier League, iar tehnicianul gazdelor, Carlo Ancelotti, a oferit o imagine impresionantă.

Tehnicianul de 61 de ani nu şi-a putut stăpâni lacrimile în timpul momentului de reculegere.

Ancelotti şi Maradona au fost rivali atât la nivel internaţional, în duelurile Italia - Argentina, cât şi în Serie A, în perioada în care argentinianul a jucat pentru Napoli, iar italianul juca pentru Roma sau AC Milan.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19633210/2/ancelotti-plange.jpg

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona, care a încetat din viaţă miercuri, la Buenos Aires, a fost înmormântat. La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenţi familia starului decedat şi apropiaţii săi, aproximativ 30 de persoane.

La intrarea în cimitir, sute de fani au aşteptat dincolo de un cordon al poliţiei.

Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani. Joi, mii de oameni i-au adus un ultim omagiu fostului fotbalist la palatul prezidenţial din Buenos Aires, Casa Rosada. Timp de mai multe ore, fanii s-au perindat prin faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al lui Diego Maradona. Omagierea de la Casa Rosada s-a încheiat neaşteptat, mai devreme decât era programat, din cauza unor incidente în afara palatului, mai mulţi fani pătrunzând în curte şi în apropierea Casa Rosada înregistrându-se ciocniri între fani şi forţele de ordine. Cortegiul funerar a parcurs drumul către cimitir în mai mult de o oră, salutat pe parcurs de argentinienii ieşiţi în stradă pentru a-şi omagia idolul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri