Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Ladislau Boloni a trimis un mesaj în direct pentru a clarifica venirea sa la naţionala României!

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20491055/1/nn.jpg

Numele lui Ladislau Boloni s-a auzit deseori în ultima perioadă în ceea ce priveşte cluburile din Liga 1. Antrenorul fiind liber de contract din mai 2021. 

Numele lui a fost menţionat şi în ceea ce priveşte naţionala României, ca fiind înlocuitorul perfect pentru postul de selecţioner.  În cursul zilei de vineri, Boloni a scris în direct un mesaj pentru aborda acest subiect. 

Laszlo Boloni ne-a transmis un mesaj pe parcursul acestei emisiuni, că nu crede că va fi vizitat, nu crede că va fi luat în calcul de FRF”, a spus Mihai Mironică, în direct la Pro X. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri