Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Ladislau Boloni nu vrea să îi ia locul lui Mirel Rădoi la naţională. ”Momentul încă nu a sosit”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20435543/1/nn.jpg

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022. Ultima sa partidă va fi cu Liechtenstein, pe 14 noiembrie.

Oficialii fotbalului au o misiunea grea, aceea de a căuta un selecţioner pentru meciul de baraj pentru turneul final, acolo unde avem şanse foarte mari să ajungem.

Ladislau Boloni este unul din numele cotate cu şanse să preia prima reprezentativă. Tehnicianul a dezvăluit că vrea să revină în fotbalul românesc, dar nu în acest moment.

"Eu aş vrea să revin cândva în fotbalul românesc. Momentul încă nu a sosit. Aici intervin şi vă opresc, pentru că, din experienţa mea, e mai bine să vorbesc. Mie îmi place de băiatul acesta, dar aş vrea să reuşească", a declarat Boloni pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri