Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

LaLiga, variantă pentru Ionuţ Radu? Clubul care-l vrea pe portarul român

Serie A Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20256173/1/ad05zdjmnzc0zdy3ndi3yzi1mgq4ztg1ztg0ymq5n2ewma-thumb.jpg


O nouă variantă de transfer pentru Ionuţ Radu (24 de ani)! Portarul lui Internazionale Milano a intrat şi pe lista spaniolilor de la Real Sociedad, anunţă Mundo Deportivo, după ce Verona s-a arătat şi ea interesată.
 
Conform jurnaliştilor spanioli, echipa bască se va despărţi în cel mai scurt timp de Miguel Moya şi caută un goalkeeper pe care să-l aducă până pe 8 iulie, dată la care lotul se reuneşte pentru startul pregătirilor de vară. Real Sociedad va demara şi accelera negocierile cu Inter, văzând în Ionuţ Radu o eventuală investiţie de viitor. Totuşi, şansele ca fostul titular al naţionalei de tineret să devină numărul unu sunt mici, Sociedad preferând să meargă şi în acest sezon pe mâna lui Alejandro Remiro.
 
În acelaşi timp, Inter a deschis şi discuţiile cu Verona pentru un schimb care pare mai avantajos pentru Radu. 
 
Românul şi-a petrecut sezonul 2020/2021 ca rezervă a veteranului Samir Handanovic, iar indiciile sunt că nu va primi prea multe şanse nici din partea lui Simone Inzaghi. Ajuns la vârsta la care trebuie să joace pentru a nu stagna, Radu e văzut de Internazionale Milano drept o potenţială sursă în aducerea unui alt goalkeeper cu experienţă: Marco Silvestri, portarul în vârstă de 30 de ani care a jucat 34 de meciuri pentru Hellas Verona în ultimul sezon.
 
Cum Radu e mai tânăr, Inter ar putea primi şi o sumă de bani, iar site-ul larena.it notează că cei doi portari ar putea semna contracte de împrumut cu posibilitate de transfer definitiv, mişcarea urmând să fie intermediată de Mino Raiola.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele