Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Lance Stroll a fost testat pozitiv cu coronavirus după Eifel Grand Prix

Auto-Moto Publicat pe 21 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19560281/1/fb-lance-stroll.jpg

Pilotul Lance Stroll, legitimat la echipa Racing Point, a anunţat, miercuri, că a fost testat pozitiv după Eifel Grand Prix, cursă pe care a ratat-o pentru că nu se simţea bine. De atunci, Stroll s-a vindecat.

“Vreau doar să anunţ pe toată lumea că am fost recent testat pozitiv cu COVID-19 după weekend-ul Eifel GP. Mă simt 100% şi de atunci am fost testat negativ.

Ca să vă explic ce s-a întâmplat, am sosit la Nurburgring după ce am fost testat negativ la testele normale dinaintea cursei.

Sâmbătă dimineaţă, am început să mă simt rău şi m-am trezit cu probleme stomacale. Am urmat protocolul FIA şi m-am autoizolat în rulotă şi nu am mai revenit la paddock. Nu eram apt pentru cursă, astfel că am plecat acasă duminică dimineaţă. Pentru că încă nu mă simţeam bine, duminică seară am făcut un test COVID.

Ziua următoare, rezultatul primit a fost pozitiv, astfel că am rămas în casă şi m-am autoizolat în următoarele zece zile. Din fericire, simptomele mele erau destul de uşoare.

Luni, în această săptămână, am fost testat din nou şi rezultatul a fost negativ. Mă simt în formă şi abia aştept să revin la echipă şi să concurez în Portugalia.”, este mesajul postat de Stroll pe Twitter.

Eifel Grand Prix a avut loc în data de 11 octombrie, pe Nurburgring.

Marele Premiu al Portugaliei este programat în acest weekend, pe circuitul Algarve din Portimao.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele