Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Lanterna roşie vs. ocupanta locului de baraj. Chindia - Hermannstadt, LIVE pe Look Sport de la ora 17:00

Superliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19412674/1/cli.jpg


Chindia Târgovişte şi Hermannstadt joacă, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport, un meci pe care ambele echipe, aflate în zona retrogradării, sunt obligate să câştige.
 
Gazdele au început cu stângul mandatul lui Emil Săndoi, 0-2 la FC Voluntari, cea mai în formă echipă din play-out, iar un nou eşec ar transforma situaţia din grea în critică. Chindia are doar 17 puncte, e ultima în Casa Liga 1 Betano, iar în ultimele trei partide a pierdut de fiecare dată, de două ori cu Viorel Moldovan pe bancă, 0-2 cu Poli Iaşi şi 0-1 cu Academica Clincei, şi o dată cu Emil Săndoi, cu FC Voluntari. În acest moment, distanţa până la Poli Iaşi şi rivala de luni e de patru puncte.
 
De partea cealaltă, Hermannstadt atacă meciul după o victorie de moral, 3-2 pe terenul celor de la Poli Iaşi, care i-a ajutat pe sibieni să ajungă la 21 de puncte, la egalitate cu Dinamo şi Poli Iaşi, dar cu două meciuri în minus jucate faţă de echipa din Copou. Succesul de la Iaşi a fost primul al lui Ruben Albes pe banca echipei conduse de familia Reghecampf şi al doilea din actuala ediţie a play-out-ului.
 
În sezonul regular, Chindia - Hermannstadt s-a terminat 1-1, iar meciul retur a fost câştigat de sibieni, scor 1-0, graţie unui gol marcat de Debeljuh.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele