Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Larie a vorbit despre transferul lui Marius Constantin la Craiova. ”E altceva, este un club foarte important în România”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19420209/1/lar.jpg

CFR Cluj a câştigat un meci facil, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă care a adus în Gruia doar 16 jucători, din care 5 au fost tineri fără experienţă la nivelul primului eşalon fotbalistic.

La finalul partidei, Ionţ Larie s-a arătat resemnat.

”Greu fără cei doi, probabil cei mai buni jucători ai noştrii din acest campionat, Sergiu Buş şi Marius Constantin. Greu şi fără jucătorii cărora li s-au terminat contractele.Greu, pentru că suntem puţini. Avem câţiva copii pe banca de rezerve, iar un meci la CFR e foarte greu indiferent cu cine joci pe teren. Nu mai ştim nimic de bani. Aşteptăm, vedem, avem promisiuni”

Iar legat de transferul fostului coechipier, Marius Constantin la Craiova, acesta a spus: ”Eu îi doresc din tot sufletul să meargă acolo, pentru că e altceva, este un club foarte important în România. Sper să se realizeze şi îi doresc succes dacă pleacă”


Aflată într-o luptă dură cu CFR Cluj pentru titlul în Casa Liga 1 2019-2020, U Craiova îşi face, deja, planurile pentru sezonul viitor. Unele care-l includ pe Marius Constantin, fundaşul central de 35 de ani care e aproape să vină în Bănie şi să rezolve una dintre problemele oltenilor: apărarea!

Conform fanatik.ro, Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a avut o întâlnire cu Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, iar rezultatul a fost pozitiv pentru Cristiano Bergodi şi aşteptările sale. Medieşenii au acceptat să-l trimită pe Constantin la Craiova, iar în schimbul lor îl vor primi pe Ovidiu Bic, mijlocaşul central plecat de la Mediaş la Craiova, dar care nu s-a adaptat în Bănie şi a fost împrumutat la Chindia Târgovişte. Vestea vine în ziua derby-ului pe care oltenii îl vor juca, de la ora 21:00, live pe Look Plus, contra celor de la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri