Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Larisa Iordache a revenit în ţară, după participarea la Jocurile Olimpice. “Văzând finala la bârnă, cred că aş fi fost pe podium”

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 6 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20344775/1/225667011-208708544594394-4562711412870229307-n.jpg

Gimnasta Larisa Iordache, retrasă din finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza unor probleme medicale, a declarat la întoarcerea la ţară că ar fi putut încheia pe podium concursul.

Larisa Iordache (25 de ani) a ratat, marţi, finala la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza problemelor de la gleznă.

Sportiva română concurase anterior în calificările din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, primind a patra notă înaintea finalei de la bârnă programată la Ariake Gymnastics Centre. Ea a terminat concursul cu dureri la glezna stângă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Cu siguranţă, finala ar fi fost alta (n.r. - dacă ar fi participat). Pentru că având adversare pe măsură e clar că atunci concentrarea era alta, şi la mine, şi la ele. Văzând finala, aş fi fost pe podium dacă mi-aş fi făcut integralul excepţional, aşa cum ştiu eu. Măcar puţin mai bine decât în calificări. Şi acum cu siguranţă acum aveam o medalie de gât, eram super fericită. Dar cu toate astea sunt mândră de mine că am luat deciziile pe propria răspundere. Sunt destul de matură încât să încerc să gândesc cu mintea mea pentru a putea trece peste cât mai repede

Decizia de a renunţa la finală a fost foarte grea. A fost bulversant în primul rând pentru că îmi doream atât de mult. Am sperat până în ultimul moment, am încercat, dar nu am putut din cauza durerii. Din câte am înţeles este destul de avansată problema la gleznă. Dar asta este, încercăm să remediem. Sunt bine momentan, sunt fericită că sunt acasă. Atunci când o să mă aşez pe canapeaua mea acasă voi fi bine. Dezamăgirea încă există, însă nu sunt supărată nici măcar o secundă pentru că am tras de mine. Din păcate nu mi-am fructificat şansa pe care mi-o doream atât de mult. Mi-am dorit foarte tare să fiu pe podiumul olimpic. Dar nu poţi să trăieşti cu un 'dacă' sau un 'dar'. Nu pot şti niciodată cât de bine aş fi putut face, pentru că durerea exista. Aş fi riscat o accidentare mult mai mare. Aşa că prefer să fiu sănătoasă pentru a-mi fructifica momentele din viaţa mea de zi cu zi, cât şi în cariera mea de gimnastă.

Glezna îmi este umflată acum, pentru că am stat multe ore pe drum. Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor cu zilele astea de pauză şi să mă întorc cu forţe noi. Sper ca tratamentele să funcţioneze la glezna mea şi să fie totul OK pentru că mă întoarce la antrenament cu forţe proaspete. Sper ca în Japonia, în toamnă, să fiu pe podiumul mondial şi să fiu mândră de mine”, a spus Larisa Iordache, pe aeroportul Otopeni.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele