Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Larisa Iordache, emoţionată la revenire în ţară, după ce a strălucit la Campionatele Europene. "Am aşteptat acest moment. Este emoţionat pentru mine să fiu din nou aici şi să vorbesc în faţa tuturor”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 22 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19742188/1/iordache.jpg

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, duminică, două medalii de aur şi două de argint, la Campionatul European de la Mersin. Sportiva de 25 de ani a avut o reacţie emoţionantă pe o reţea de socializare, la scurt timp după performanţa pe care gimnastica românească o aştepta de mult timp.

La revenirea în ţară, sportiva a fost foarte emoţionată la discuţiile cu presa, dar a explicat pe larg cum a abordat Campionatele Europene de săptămâna trecută, competiţie care a marcat revilimentul gimnasticii autohtone.

"Am aşteptat acest moment. Este emoţionat pentru mine să fiu din nou aici şi să vorbesc în faţa tuturor. Însă e un moment de bucurie. În acelaşi timp este un start, ştiu că va urma ceva mai greu. De aceea trebuie să mă bucur, să mă odihnesc, iar apoi să încep să muncesc din nou pentru a-mi îndeplini visul. Sper din totul sufletul ca la anul să ne întâlnim tot aici (n.r. - la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă). M-am bucurat foarte tare, pentru că aşteptam aceste două titluri europene cu foarte multă nerăbdare.

La sol am avut un moment de confuzie. În capul meu era: 'OK, am pierdut şi medalia asta de aur'. Dar în acelaşi timp l-am văzut pe antrenor că se duce să facă o contestaţie. Şi atunci m-am gândit că se vor schimba lucrurile. La lot formăm o echipă omogenă, fiecare în parte trage cât de tare poate pentru a ne îndeplini obiectivul. M-am simţit bine în preajma fetelor, m-am simţit bine să fiu într-o echipă. Am încercat să le motivez pe fete, dar aşa a fost să fie (n.r. - în proba pe echipe), poate data viitoare va fi medalia cea mai strălucitoare", a spus gimnasta la întoarcerea din Turcia.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele