Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

Larisa Iordache, emoţionată la revenire în ţară, după ce a strălucit la Campionatele Europene. "Am aşteptat acest moment. Este emoţionat pentru mine să fiu din nou aici şi să vorbesc în faţa tuturor”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 22 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19742188/1/iordache.jpg

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, duminică, două medalii de aur şi două de argint, la Campionatul European de la Mersin. Sportiva de 25 de ani a avut o reacţie emoţionantă pe o reţea de socializare, la scurt timp după performanţa pe care gimnastica românească o aştepta de mult timp.

La revenirea în ţară, sportiva a fost foarte emoţionată la discuţiile cu presa, dar a explicat pe larg cum a abordat Campionatele Europene de săptămâna trecută, competiţie care a marcat revilimentul gimnasticii autohtone.

"Am aşteptat acest moment. Este emoţionat pentru mine să fiu din nou aici şi să vorbesc în faţa tuturor. Însă e un moment de bucurie. În acelaşi timp este un start, ştiu că va urma ceva mai greu. De aceea trebuie să mă bucur, să mă odihnesc, iar apoi să încep să muncesc din nou pentru a-mi îndeplini visul. Sper din totul sufletul ca la anul să ne întâlnim tot aici (n.r. - la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă). M-am bucurat foarte tare, pentru că aşteptam aceste două titluri europene cu foarte multă nerăbdare.

La sol am avut un moment de confuzie. În capul meu era: 'OK, am pierdut şi medalia asta de aur'. Dar în acelaşi timp l-am văzut pe antrenor că se duce să facă o contestaţie. Şi atunci m-am gândit că se vor schimba lucrurile. La lot formăm o echipă omogenă, fiecare în parte trage cât de tare poate pentru a ne îndeplini obiectivul. M-am simţit bine în preajma fetelor, m-am simţit bine să fiu într-o echipă. Am încercat să le motivez pe fete, dar aşa a fost să fie (n.r. - în proba pe echipe), poate data viitoare va fi medalia cea mai strălucitoare", a spus gimnasta la întoarcerea din Turcia.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele