Ultima oră
ULTIMA ORĂ | Când va fi inaugurată noua arenă din Ghencea şi care va fi adversarul CSA Steaua. "Celebrăm şi câştigarea Cupei Campionilor Europeni" ULTIMA ORĂ | Când va fi inaugurată noua arenă din Ghencea şi care va fi adversarul CSA Steaua. "Celebrăm şi câştigarea Cupei Campionilor Europeni"
VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1 VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1
Replica ironică a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua” către conducerea CSA: ”Noi nu mai înţelegem nimic”
Replica ironică a Asociaţiei ”Salvaţi Steaua” către conducerea CSA: ”Noi nu mai înţelegem nimic”
DDB confirmă situaţia critică de la Dinamo! "Mulţi jucători şi-au depus memorii, e posibil să plece Deian şi Anton" Mesajul transmis de Dusan Uhrin DDB confirmă situaţia critică de la Dinamo! "Mulţi jucători şi-au depus memorii, e posibil să plece Deian şi Anton" Mesajul transmis de Dusan Uhrin
OFICIAL | Atacantul macedonean Petar Petkovski a semnat cu FC Botoşani
OFICIAL | Atacantul macedonean Petar Petkovski a semnat cu FC Botoşani
OFICIAL | Janos Botorok, de la Csikszereda, al şaselea transfer al verii la Sepsi OSK! OFICIAL | Janos Botorok, de la Csikszereda, al şaselea transfer al verii la Sepsi OSK!

Larisa Iordache, întâlniri cu ministrul Novak şi cu conducerea CS Dinamo după calificarea la Jocurile Olimpice

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20145384/1/ior.jpg

Gimnasta Larisa Iordache s-a întâlnit, în ultimele zile, cu ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, şi cu conducerea CS Dinamo, care au felicitat-o pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

Iordache s-a întâlnit miercuri cu Eduard Novak. "Salut cu mare bucurie calificarea Larisei Iordache la Jocurile Olimpice, prin rezultatul obţinut la Europenele de la Basel, şi o felicit din tot sufletul pentru el, unul cu atât mai impresionant cu cât Larisa a concurat înfruntând cu mare curaj probleme serioase de sănătate. Este o calificare meritată pe deplin, pe care ştim cât şi-a dorit-o şi pentru care ştim cât a muncit. Îi mulţumesc personal pentru acest rezultat, care ne bucură şi ne inspiră pe toţi. Îii doresc multă sănătate, pentru a se recupera cât mai repede, şi mult succes în continuare, mai ales la Tokyo, unde vom fi alături de ea şi de toţi sportivii care vor reprezenta România!", a afirmat Eduard Novak.

 Marţi, sportiva a fost prezentă la sediul CS Dinamo, însoţită de antrenorii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, unde a fost felicitată pentru calificarea olimpică de preşedintele clubului, Ionuţ Adrian Popa, şi de vicepreşedintele Georgeta Andrunache.

Pentru Larisa Iordache urmează o săptămână de investigaţii medicale şi tratamente, astfel încât în cel mai scurt timp să revină din nou în sala de antrenament pentru a pregăti Jocurile Olimpice de la Tokyo.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele