Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Larisa Iordache, medalie de aur la bârnă şi argint la sărituri, în cadrul europenele de gimnastică. Reacţia emoţionantă a sportivei

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 20 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19740205/1/ior.jpg

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la bârnă şi pe cea de argint la sărituri, la Campionatul European de la Mersin. Silviana Sfiringu, argint la bârnă.
 

După ziua superbă de la Europene, Larisa Iordache a avut un mesaj emoţionant postat pe pagina sa de Instagram: "Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmeszi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru că puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă.
 
În momentele în care mulţi mi-au spus că nu voi reuşi şi începusem să cred şi eu asta după âtata timp de pauză... cu greu mai speram la o revenire, însă...
 
Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puţin bune, dureri şi multe altele... dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zambetul pe buze. Vă iubesc. Să luptaţi mereu până la capăt şi să faceţi cu drag acest sport, care nu este chiar uşor, dar este foarte frumos", a transmis sportiva care, cu 13 medalii, a ajuns cea mai decorată gimnastă româncă din istoria Campionatelor Europene.


Rezultatele obţinute de gimnastele noastre în primele trei finale pe aparate sunt:

Sărituri: Larisa Iordache - medalie de argint (media 13.875), Ioana Stănciulescu -  locul 5 (13.575);

Parelele: Larisa Iordache - locul 4 (13.250);

Bârnă: Larisa Iordache - medalie de aur (14.000), Silviana Sfiringu - medalie de argint (13.800).

În ultima finală a competiţiei, la sol, România va fi reprezentată tot de Larisa Iordache, împreună cu Antonia Duţă.

Larisa Iordache a revenit într-o mare competiţie după trei ani de pauză, în care a suferit trei intervenţii chirurgicale.

Pe echipe, România a obţinut medalia de argint.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele