Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună
ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia" ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"

Larisa Iordache, postare emoţionantă, după ce a obţinut patru medalii la Campionatele Europene. ”Niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 21 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19740725/1/ior.jpg

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, duminică, două medalii de aur şi două de argint, la Campionatul European de la Mersin. Sportiva de 25 de ani a avut o reacţie emoţionantă pe o reţea de socializare, la scurt timp după performanţa pe care gimnastica românească o aştepta de mult timp.

„O poveste lungă spusă în câteva cuvinte… Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă.

În momentele în care mulţi mi-au spus că nu voi reuşi şi începusem să cred şi eu asta după atâta timp de pauză… cu greu mai speram la o revenire, însa…

Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. Aşa cum au făcut-o antrenorii mei de la bun început. Nu au renunţat niciodată să creadă în mine, să mă susţină exact aşa cum am eu nevoie. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulţumesc! Sunteţi cei mai tari! Vă iubesc!

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puţin bune, dureri şi multe altele… dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc!

Şi nu în ultimul rând, vreau să le spun fetelor Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Daniela Trică şi Antonia Irina Duţă cu care am făcut o echipa că sunt mândră de ele chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat. Important este să credeţi în voi, să munciţi mult şi să mergeţi mai departe cu multă încredere. Să luptaţi mereu până la capăt şi să faceti cu drag acest sport, care nu este chiar uşor, dar este foarte frumos. Vă iubesc!

Şi vă mulţumesc vouă, tuturor! Pentru energia voastră pozitivă, pentru mesajele voastre şi cuvintele pe care mi le scrieţi”, a scris Larisa Iordache, pe Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele