Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu în delegaţia României pentru CE de gimnastică, de la Basel

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20077747/1/ior.jpg

Forul european de gimnastică (UEG) a anunţat, marţi, participanţii la Campionatul European de la Basel, 21-25 aprilie. România îi are în delegaţie şi pe Larisa Iordache şi pe Marian Drăgulescu.

Potrivit UEG, delegaţia României include sportivii: Larisa Iordache, Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu şi Antonia Duţă, respectiv la masculin pe Marian Drăgulescu, Răzvan Marc, Andrei Muntean şi Emilian Neagu.

Maria Fumea este conducătorul delegaţiei tricolore, iar antrenorii care vor face deplasarea sunt Nicolae Forminte, Lăcrămioare Moldovan, Cristian Moldovan, respectiv pentru gimnaşti Ştefan Gal şi Marius Urzică.

Larisa Iordache a revenit la un Campionat European în 2020, la Mersin, după trei ani de pauză din cauza problemelor de sănătate, iar atunci a cucerit două medalii de aur (sol şi bârnă) şi încă două de argint (sărituri şi cu echipa). În total, la aproape 25 de ani, Iordache are 16 medalii europene, din care şapte de aur.

La rândul său, Marian Drăgulescu, acum în vârstă de 40 de ani, va lupta pentru o nouă medalie continentală, ultimele fiind cucerite la CE din 2017, la Cluj-Napoca - aur la sol şi argint la sărituri.18 medalii europene are în total Drăgulescu, din care 10 de aur. Primele au fost câştigate acum 21 de ani - aur la sol, argint cu echipa şi bronz la individual-compus.

La Campionatul European de la Basel s-au înscris 238 de gimnaşti din 38 de naţiuni.

Competiţia va avea loc între 21 şi 25 aprilie, doar cu probe individuale.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele