Ultima oră
Marea Britanie va primi suporteri străini doar la finala EURO 2020! Limita impusă Marea Britanie va primi suporteri străini doar la finala EURO 2020! Limita impusă
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start 
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Echipele de start
Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”

Larisa Iordache va fi înlocuită în finala de la sol, din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20137752/2/ior.jpg

Gimnasta Maria Ceplinschi va evolua în finala la sol, de duminică, la CE de la Basel, în urma retragerii din cauza problemelor de sănătate ale Larisei Iordache.

UEG a confirmat prezenţa pe lista de start în finala de la sol a Mariei Ceplinschi, prima rezervă după calificări, cu nota 13.266.

Ea va concura în finala la sol ca urmare a retragerii Larisei Iordache, calificată în finală cu a 6-a notă (13.400).

Larisa Iordache a părăsit, sâmbătă, spitalul în care a fost internată miercuri, după calificările din cadrul CE de la Basel, dar nu va concura în finalele pe aparate, după ce a ratat şi concursul individual-compus din cauza unei crize renale, care a necesitat administrarea unor antibiotice puternice.

Ea era calificată şi în finala de la bârnă.

Iordache s-a calificat, miercuri, la JO de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele