Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

LASK Linz a reuşit scorul serii în Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19491765/1/las.jpg

Cea mai mare diferenţă de scor a turului III preliminar din Europa League s-a înregistrat la meciul dintre LASK Linz şi Dunajská Streda. Austriecii au câştigat cu 7-0.

La pauză diferenţa era de doar două goluri, apoi LASK a mai marcat un gol, iar echipa din Slovacia a avut un jucător eliminat, iar minutele rămase până la final au fost un adevărat coşmar.

Cei de la Linz au avut un parcurs lung în stagiunea trecută de Europa League, când au fost eliminaţi în faza optimilor de finală, de Manchester United.

Seară magică pentru fotbalul din Insulele Feroe

Feroezii de la Klaksvik s-au calificat în play-off-ul Europa League, după un succes cu 6-1, contra celor de la Dinamo Tbilisi, din Georgia.

Este o victorie de răsunet pentru fotbalul din Insulele Feroe, în primul rând prin prisma fazei în care echipa a pătruns, dar şi a diferenţei uriaşe de scor.

Klaksvik este campioanei micului arhipeleag nordic. A jucat în preliminariile Champions League, a trecut categoric de Slovan Bratislava, cu 3-0, dar a fost eliminată în faza următoare, de Young Boys Berna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele