Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

LASK Linz a reuşit scorul serii în Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19491765/1/las.jpg

Cea mai mare diferenţă de scor a turului III preliminar din Europa League s-a înregistrat la meciul dintre LASK Linz şi Dunajská Streda. Austriecii au câştigat cu 7-0.

La pauză diferenţa era de doar două goluri, apoi LASK a mai marcat un gol, iar echipa din Slovacia a avut un jucător eliminat, iar minutele rămase până la final au fost un adevărat coşmar.

Cei de la Linz au avut un parcurs lung în stagiunea trecută de Europa League, când au fost eliminaţi în faza optimilor de finală, de Manchester United.

Seară magică pentru fotbalul din Insulele Feroe

Feroezii de la Klaksvik s-au calificat în play-off-ul Europa League, după un succes cu 6-1, contra celor de la Dinamo Tbilisi, din Georgia.

Este o victorie de răsunet pentru fotbalul din Insulele Feroe, în primul rând prin prisma fazei în care echipa a pătruns, dar şi a diferenţei uriaşe de scor.

Klaksvik este campioanei micului arhipeleag nordic. A jucat în preliminariile Champions League, a trecut categoric de Slovan Bratislava, cu 3-0, dar a fost eliminată în faza următoare, de Young Boys Berna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele