Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Laszlo Balint a anunţat primii jucători la care renunţă în această iarnă. ”Oricum, nici situaţia lor medicală nu le-ar fi permis să fie apţi pentru a evolua”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 16 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19735620/1/uta.jpg

Începe curăţenia de iarnă la UTA Arad. Anunţul a fost făcut de antrenorul Laszlo Balint, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Sepsi Sfântu-Gheorghe.

Tehnicianul a anunţat că fundaşul dreapta, Marian Pleaşcă (30 de ani) şi mijlocaşul central croat Mihovil Klapan (25 de ani) nu vor mai intra în planurile sale pentru 2021 şi deja au fost notificaţi de decizia luată.

„I-am informat pe Pleaşcă şi Klapan că nu mai intră în vederile mele începând chiar de acum. Oricum, nici situaţia lor medicală nu le-ar fi permis să fie apţi pentru a evolua. Rămâne să vedem condiţiile despărţirii, dar este clar că sunt primii jucători pe care nu voi mai conta de la anul. Nu este un moment uşor în momentul în care trebuie să discuţi cu un jucător pentru a-i comunica faptul că trebuie să te desparţi de el, dar – până la urmă – ambii au înţeles situaţia. Nu este vina lor, nici vina noastră, că au avut astfel de probleme medicale. În momentul în care i-am adus, eu ştiam calităţile lor şi speram să se pună la punct din punct de vedere fizic.

Ştie toată lumea povestea lor, au venit în urma unor unei perioade de inactivitate, din păcate s-au confruntat cu probleme medicale şi asta i-a împiedicat să ajute echipa în măsura în care mi-aş fi dorit. Până la urmă, momentul în care aduci atât de mulţi jucători într-un context precum cel care a fost în vară, cu o perioadă foarte scurtă între sezoane, pot interveni şi asemenea situaţii. Asta e, selecţia e continuă la fotbal, probabil vor mai fi şi alţi jucători de care ne vom mai depărţi. Bineînţeles că vom încerca să completăm lotul, în primul rând calitativ, pentru că avem nevoie şi apoi bineînţeles să vedem cum putem să întărim şi acest aspect al pregătirii fizice, ţinând cont de perioada extrem de scurtă”, a afirmat tehnicianul arădenilor, înainte de partida cu Sepsi.

Cei doi fotbalişti au jucat extrem de puţin pentru gruparea nou-promovată, câte două partide fiecare, ambele din postura de rezerve intrate pe parcurs.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele