Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Laszlo Balint, enervat la culme, de modul în care a pierdut cu FC Argeş. ”Nu înţeleg de ce nu putem fi consecvenţi principiilor noastre!”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19926212/1/balint.jpg

FC Argeş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 18-a din Casa Liga 1, în care a revenit de la 0-1. În minutul 56, de la UTA a fost eliminat Benga. Gazdele au deschis totuşi scorul în minutul 85, prin Roger. FC Argeş a revenit şi s-a impus datorită golurilor marcate de Palic ’87 şi Deslandes ’90.

Laszlo Balint nu îşi explică modul în care echipa sa a pierdut, după ce a condus cu 1-0, graţie reuşitei din minutul 85. Tehnicianul a punctat faptul că devine îngrijorat de situaţia arădenilor, care continuă seria modestă începută la finele anului trecut.

„Nu găsesc explicaţii, de ce acel blackout, e păcat de efortul făcut. A fost un meci controlat autoritar. Sunt greşeli de neexplicat. Situaţia devine îngrijorătoare pentru mine, nu înţeleg de ce nu putem fi consecvenţi principiilor noastre.

A fost ca la copii şi juniori. Au pus mingea la centru şi au marcat. Trebuie să recuperăm punctele, trebuie să ne recuperăm mental. Să ridicăm capul din pământ, să fim bărbaţi şi să înţeleg unde am greşit. Acest blackout ne-a costat”, a declarat Balint, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele