Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Laszlo Balint, euforic, după victoria obţinută în prelungiri la Iaşi. ”Este admirabil, ţinând cont ce s-a întâmplat acum patru zile”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19933720/1/bali.jpg

UTA Arad a obţinut o victorie de poveste pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 2-1. Moldovenii au condus până în prelungiri, dar totul s-a spulberat în ultimele secunde.

La flash-interviuri, Laszlo Balint a declarat că partida din Copou a fost similară cu cea contra celor de la FC Voluntari. Tehnicianul şi-a lăudat jucătorii pentru ambiţia de care au dat dovadă, după ce au înscris golurile victoriei, în minutele 90+2 şi 90+4.

"Am făcut nişte cadouri nepermise, dar apoi am controlat meciul autoritar. Cred că am făcut cel mai bun meci de când suntem în Liga 1. Din păcate n-am dat gol mai repede, dar din fericire am forţat până la final. Este admirabil, ţinând cont ce s-a întâmplat acum patru zile, cu FC Argeş.

Am crezut până la final, aşa cum am făcut şi la Voluntari. Avem nevoie să legăm victoriile, ca să urcăm puţin în clasament. Echipa asta va deveni din ce în ce mai puternică! Este foarte important să ne revenim din punct de vedere fizic, să putem juca 94 de minute într-un meci, vedeţi cât este de important", a spus Balint, după victoria de la Iaşi, decisă în prelungiri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele