Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Laszlo Balint, foc şi pară pe Adrian Petre: ”E bătaie de joc!”

Superliga Publicat pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20172731/1/jmhhc2g9owm2otmwogq2nmywmtc0mdhmngjlyjy4yzu1y2y5mte-thumb.jpg

Înfrângerea UTA-ei cu Poli Iaşi nu i-a picat deloc bine lui Laszlo Balint. Tehnicianul ”Bătrânei Doamne” a spus despre atacantul său, Adrian Petre, că şi-a bătut joc de munca întregii sale echipe, în minutul 75, când în situaţie de 1 vs 1 nu a fost în stare să îl învingă pe portarul ieşenilor Brînză.

Balint şi-a avertizat şi restul elevilor că în ultimele două meciuri vor evolua având cuţitul la os, în sensul în care vor avea nevoie de puncte pentru a fi siguri că nu ajung la barajul pentru menţinerea în Liga 1 cu formaţiile din eşalonul secund.

”Se petrec lucruri inexplicabile! Nu pot pricepe aceste schimbări radicale la mulţi jucători, de la un meci la celălalt.  Când nu respecţi fotbalul, nici fotbalul nu te ajută! Am avut acele ocazii şi le-am tratat... Ocazia lui Petre e bătaie de joc! Să tratezi munca unei intregi echipe de maniera cum a tratat-o Adi Petre... Îmi pare rău să o spun, dar e ce simt şi spun ce gândesc!

Mai avem două meciuri şi şase puncte puse în joc. E foarte important să înţelegem că, dacă n-am vrut linişte, trebuie să jucăm cu cuţitul la os pentru că acest play-out nu e jucat.”, a spus Laszlo Balint, potrivit Telekom Sport.

Poli Iaşi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), UTA Arad, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Au marcat: Hora 65’ / Passaglia 28’, Popadiuc 32’ (penalti).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele