Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Laszlo Balint o duce pe UTA pe loc de play-off. ”Eu le mulţumesc celor din galerie pentru că reuşesc să facă mereu o atmsoferă unică”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20433147/1/balintuta.jpg

UTA a câştigat 1-0 cu FC ”U” Craiova şi a ieşit dintr-o serie de 4 meciuri fără victorie. Pentru olteni continuă forma dezastruoasă care îi ţine la subsolul clasamentului.

În urma acestui rezultat arădenii au urcat pe locul 6, care duce în play-off. Laszlo Balint a ţinut să mulţumească suporterilor, care au creat o atmosferă de senzaţie în confruntarea cu oltenii.

„Ştiam de la bun început să o să fie o partidă foarte dificilă cu un adversar care e în căutare de puncte. Pentru noi sunt trei puncte extraordinar de importante pentru că ne ţin pe loc de play-off. Este important că suntem acolo! Sunt şi anumite semne de întrebare, nemulţumiri… Ne-am propus să începem jocul foarte bine, dar l-am început foarte prost. După gol am controlat jocul, am mai avut ocazii. Ştiam foarte bine că Roger o să îl domine fizic pe Negru şi am decis meciul în acea zonă. Calitatea terenului nu ne-a permis să facem foarte multe lucuri, dar e important că am luat trei puncte. Pe un astfel de teren e important să nu primeşti gol.

Eu le mulţumesc celor din galerie pentru că reuşesc să facă mereu o atmsoferă unică în România. Le mulţumesc că au ales să vină la meci şi să încurajeze echipa din primul minut până la ultimul”, a spus Balint, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele