Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Laszlo Balint şi-a certat jucătorii, după meciul cu Dinamo. „Îmi este greu să înţeleg anumite lucruri”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20415337/1/balintuta.jpg

Al cincilea mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo a fost la câteva secunde de a începe perfect. ”Câinii” au fost egalaţi la ultima fază de UTA Arad, iar partida s-a terminat la egalitate, 2-2.

Laszlo Balint a declarat la flash-interviuri că este foarte supărat pe modul în care unii dintre elevii său s-au prezentat la partida contra lui Dinamo. Antrenorul arădenilor acuză numeroase greşeli, care au făcut ca adversarii să aibă 2-0.

„Îmi este greu să înţeleg anumite lucruri. Atitudinea multor jucători a lăsat de dorit în prima repriză, a venit şi acea eliminare. Eu cred că a fost o eliminare uşor acordată. Mă bucur că băieţii au crezut până la final, iar eu am riscat prin schimbări şi prin anumite decizii. Am făcut multe greşeli şi am ajuns în ipostaza în care am ajuns să fim conduşi cu 2-0.

Credeţi-mă că discut constant cu el de când a venit (n.r. cu Idriz Batha). A spus că este o diferenţă foarte mare dintre maniera de arbitraj din Albania şi cea de aici. Se fluieră la orice contact! Nu vreau să mă pronunţ, dar intensitatea va scădea dacă o să continuăm aşa. E o manieră care descurajează duelurile, imediat se fluieră. Ce să facem şi noi la antrenament? Nu învăţ jucătorii să lovească fără minge. El mi-a spus că nu a avut nicio intenţie să lovească, am vorbit şi cu Torje şi mi-a zis că doar l-a atins cu antebraţul. Eu cred că arbitrul îşi spune prea mult cuvântul”,
a spus Balint, după meciul cu Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele