Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Laszlo Balint tună şi fulgeră după umilinţa cu Sepsi: ”Ar trebui să spună «Mister, nu merit să port acest tricou»”

Sepsi OSK Publicat pe 17 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19736901/1/bal.jpg

Laszlo Balint nu poate accepta cu uşurinţă eşecul umilitor suferit de formaţia sa, UTA Arad, pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-0 pentru covăsneni. Tehnicianul şi-a taxat elevii despre care a spus că nu au arătat deloc atitudine şi că ar trebui să vină la biroul lui, după o astfel de evoluţie, şi să admită că nu merită să poarte tricoul ”Bătrânei Doamne”.

Balint le-a prezentat scuzele sale suporterilor UTA-ei şi a anunţat că este posibil ca unii fotbalişti să părăsească formaţia arădeană în perioada de mercato din iarna aceasta. Antrenorul a mărturisit, de asemenea, că i se pare dureros să vadă jucători cum pur şi simplu se plimbă pe teren în loc să alerge.

„Nu aş spune că este o seară tristă, dar un meci din care trebuie să învăţăm. Prea multe nu sunt de spus după un asemenea scor, pentru mine este un foarte mare semn de întrebare. Când în prima repriză, exemplul de atitudine este dat de un copil precum Isac, este o foarte mare problemă pe care trebuie să o rezolvăm repede.

Am ratat singuri cu portarul, adversarul a marcat trei goluri. Am invitat adversarul să bage mingea în poartă. Ăştia suntem, mai avem un meci şi după vom face o analiză foarte amănunţită ca să vedem unde suntem şi ce vrem să facem. E dureros să văd jucători care se plimbă pe teren, nu pot accepta treaba asta. Urmează meciul cu Astra, rămâne de văzut dacă ne facem sărbătorile frumoase sau nu. Suntem cu toţii în aceeaşi barcă.

Înainte să vă răspund la întrebarea asta, vreau să-mi cer iertare. Tot timpul am susţinut că echipa, indiferent de rezultat, va arăta spirit. Astăzi, în foarte multe momente, nu am avut asta. Chiar vreau să îmi cer iertare în faţa suporterilor UTA-ei.

Este clar că avem discuţii, este posibil să plece jucători, chiar jucători care nu sunt pe lista noastră. La cum s-au prezentat astăzi, ar trebui să vină la uşa biroului meu şi să spună «Mister, nu merit să port acest tricou». Este deranjant modul în care s-au prezentat astăzi.”, a declarat Laszlo Balint, la finalul partidei de joi.

Sepsi Sfântu Gheorghe şi-a trecut în cont o nouă victorie în Casa Liga 1, în etapa a 14-a. Covăsnenii au învins UTA cu scorul de 3-0 şi îşi continuă astfel forma foarte bună arătată în primul eşalon. Safranko, cu o dublă în minutele 32 şi 81, şi Golofca, în minutul 85, au consemnat reuşitele formaţiei din Sfântu Gheorghe în această partidă.

Sepsi şi-a consolodiat astfel locul 4 în Casa Liga 1 şi s-a apropiat la doar un punct de campioana CFR Cluj (27 de puncte), la patru puncte de câştigătoarea Cupei României FCSB (30 de puncte) şi la cinci de vicecampionana ediţiei precedente şi lidera actualului sezon, Universitatea Craiova (31 de puncte). Cele trei formaţii au, însă, un meci disputat mai puţin.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele