Ultima oră
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"

Laurenţiu Reghecampf a fost în vizita la Gigi Becali. Ce au discutat cei doi

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19916711/1/reghe-bec.jpg

Laurenţiu Reghecampf a revenit în România, prilej cu care i-a făcut o vizită lui Gigi Becali. Cei doi nu au vorbit despre posibilitatea ca tehnicianul să preia pe FCSB.

Informaţia a fost dezvăluită de soţia lui Reghe, Anamaria Prodan care a declarat că între cei doi este o relaţie foarte apropiată şi se vizitează cât de des se poate.

”Laur îl vizitează pe Gigi de fiecare dată când vine în ţară şi aşa va fi mereu, toată viaţa. Relaţia dintre ei este una de familie, Laur nu vrea să facă rău nimănui. El şi Gigi sunt prieteni”, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro.

A fost curtat de Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf a fost în negocieri cu U Craiova, pentru revenirea în Casa Liga 1. Se pare că antrenorul a vrut să contureze un proiect care să îl ajute să se bată la campionat, dar a şi cerut un salariu uriaş pentru fotbalul de la noi, unul care cu greu poate fi plătit de vreun club la ora actuală.

500.000 de euro pe an i-a cerut Reghe patronului Mihai Rotaru, potrivit ProSport. Omul de afaceri i-a spus însă, încă din start, că nu poate să îi ofere mai mult de 200.000 de euro pe sezon. Discuţiile au fost confirmate de analistul şi fostul internaţional Basarab Panduru.

Au fost discuţii, s-a discutat. Dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că este cea mai bună variantă. Acolo te duci dacă iei campionatul. El analizează lucrurile acum. Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le ştim trei oameni”, a declarat fostul internaţional.

Familia Reghecampf a revenit în ţară după vacanţa din Dubai. Numele fostului tehnician al lui Al Wasal a fost tot mai vehiculat pentru banca Craiovei. Tehnicianul era aşteptat în Bănie să aducă titlul. Patronul Rotaru l-a dorit foarte mult pe cel care a câştigat două titluri de campion cu FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele