Ultima oră
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”

Laurenţiu Reghecampf îşi completează stafful tehnic de la U. Craiova. Cine e ultimul venit în echipă

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20340174/1/reghecampf-craiova-3.jpg

Laurenţiu Reghecampf a adus un nou om în stafful său tehnic. Cel mai recent nume sosit în echipa noului antrenor al Universităţii Craiova este Florin Tene, care va ocupa funcţia de antrenor cu portarii.

Laurenţiu Reghecampf şi Florin Tene au mai lucrat şi în trecut, atât în perioada de la FCSB, cât şi în perioada în care antrenorul principal a pregătit formaţii din ţările din zona arabă.

FLORIN TENE se alătură staff-ului condus de Laurenţiu Reghecampf!

Fostul internaţional se va ocupa de pregătirea portarilor. Mult succes la Universitatea Craiova!”, a anunţat Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a pierdut din nou, de data aceasta cu FC Botoşani, în Casa Liga 1, cu scorul de 1-2. Oltenii sunt la al doilea eşec în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf, dar cu toate acestea Ioan Ovidiu Sabău consideră că echipa poate arăta mai bine după ceva timp, după ce antrenorul îşi pune filozofia la punct.

U. Craiova a suferit cu Botoşani, în special în repriza a doua. Chiar dacă prima parte a arătat destul de bine, echipa a căzut în partea secundă. La finalul confruntării, Sabău a comentat prestaţia formaţiei din Bănie, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+.

E un lucru bun că a reuşit să îi strângă lângă el pe jucători la finalul partidei, pentru că nu are ce face în situaţia asta. Ce să facă? Ăştia sunt jucătorii, cu ei lucrezi. Am văzut şi câteva intrări dure ale lui Marius Constantin în acest meci, nu ştiu cum poate face asta, la ce experienţă are.

Reghecampf şi-a asumat să vină acum. El a făcut o evaluare, s-a gândit bine, poate nu a avut alte oferte în momentul de faţă. Cred că era convins că poate să facă un rezultat bun la Craiova. Am înţeles că a mai fost dorit în iarnă. Consideră că i se potriveşte proiectul, dar acum lucrurile nu merg. El trebuie să redea încrederea jucătorilor, să facă evaluări, să încerce să aducă echipa într-un punct bun”, a declarat Sabău la Fotbal Look.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri