Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Laurenţiu Reghecampf tratează Cupa României cu seriozitate: ”Am respectat competiţia!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20445306/1/rge.jpg

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universităţii Craiova, a spus că echipa sa şi-a dorit să înscrie cât mai repede cu Minaur Baia Mare pentru a-şi face viaţa cât mai uşoară în optimile Cupei României.

Reghecampf a declarat că îşi doreşte ca echipa sa să rămână favorită în Cupa României, punctând asupra faptului că ”leii” au respectat competiţia cu formaţia băimăreană.

”Acesta a fost obiectivul nostru. Să marcăm cât mai repede. A fost foarte frig şi gazonul a fost cum l-aţi văzut. Nu am odihnit pe nimeni.

Am încercat să bag jucătorii ce mai pregătiţi şi trebuie să mă gândesc şi la meciul cu CS Mioveni de acasă din weekend. Ne pregătim pentru fiecare partidă.

Am respectat competiţia, clubul. Încercăm să rămânem favoriţi şi în Cupa României”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului. 

Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi, miercuri, de echipa Minaur Baia Mare, scor 4-0.

Golurile au fost marcate de Gustavo 9‘, Constantin 15‘ (penalti), Bălaşa 55‘ şi Koljic 56‘.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri