Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Le-a fost frică de fani! Reacţie incredibilă a fotbaliştilor de la FC Barcelona, după eşecul cu Atletico Madrid

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19625606/1/atl-bar.jpg

Atletico Madrid a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Barcelona, scor 1-0, în etapa a 10-a din LaLiga, în direct pe Look Sport+. Portarul Marc-Andre Ter Stegen a gafat nepermis la reuşita madrilenilor, iar fundaşul Gerard Pique s-a accidentat grav în repriza a doua.

 Este prima victorie pentru Atletico Madrid în faţa Barcelonei în LaLiga după 20 de meciuri fără succes (6 egaluri, 14 înfrângeri). Ultima victorie a madrilenilor în campionat data din 14 februarie 2010.

Atletico Madrid este singura echipă neînvinsă în acest sezon de campionat şi are un golaveraj impresionant: 18 goluri marcate şi doar 2 primite.

La final, fanii au fost revoltaţi, deoarece niciun tânăr jucător nu s-a prezentat la flash-interviuri, în afara lui Pedri.

”Ştiam că va fi dificil pe terenul lui Atleti, nu ne-am descurcat prea bine în atac, iar golul lor venit chiar înainte de pauză ne-a zdruncinat moralul,” a declarat mijlocaşul spaniol.

FC Barcelona ocupă un modest loc 11 în La Liga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele