Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

„Le-am făcut două cadouri. Ştiam foarte bine că e o echipă reactivă”. Leo Grozavu ”a tunat”, după eşecul de la Clinceni

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19570996/1/groza.jpg

Academica Clinceni a câştigat cu scorul de 2-0, contra celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, în primul meci al zilei din Casa Liga 1.

La final de meci, Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor a declarat că nu este dezamăgit de jocul elevilor săi, dar nu înleţelege greşelile care le-au permis adversarilor să marcheze cele două goluri.

Sepsi ar fi putut urca pe locul secund, dacă câştiga contra formaţiei pregătite de Ilie Poenaru.

„Le-am făcut două cadouri. Ştiam foarte bine că e o echipă reactivă, care aleargă foarte mult, care încearcă să profite de greşeala adversarului, ceea ce s-a întâmplat. Nu pot să spun că sunt nemulţimit de jocul băieţilor, aşa s-a întâmplat. Mă aşteptam la altă dinamică şi din partea celor care au intrat. Nu pot să spun că am făcut o partidă slabă, dar fotbalul e pe goluri.

Nu am venit aici să pierdem, în niciun caz! Sigur, în condiţiile în care legasem mai multe rezultate pozitive, orice punct conta, dar nu am venit să pierdem. Nu am ce să le reproşez băieţilor ca atitudine. Sigur, ne-a împiedicat puţin şi terenul ca să construim.

Nu pot să spun că Clinceniul a fost mult superioară nouă. Sigur, au jucători cu calitate, ştiam lucrul acesta, ne-au exploatat greşelile. Nu pot să spun că ne-au pus probleme pe joc. Ştiam jocul Clinceniului. Era normal să ne aşteptăm şi la asemenea lucruri, dar nu pot să spun că am făcut o partidă slabă.

Ne aşteaptă din nou o partidă dificilă acasă cu Hermannstadt, echipă care are jucători cu calitate, masivi, cu experienţă. Sper că ne-am trezit şi noi, sigur aveam o serie foarte bună”, a spus Leo Grozavu, la flash-interviurile de după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele