Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

LeBron James a fost suspendat un meci, iar Isaiah Stewart, două, după incidentul de la meciul Detroit Pistons - LA Lakers

Baschet Publicat pe 23 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20477304/1/jamesaa.png

Vedeta echipei LA Lakers, LeBron James, a fost suspendat un meci, după ce l-a lovit în figură pe Isaiah Stewart de la Detroit Pistons, în meciul din NBA care a avut loc duminică, informează BBC.

Aceasta este prima suspendare primită de cel mai bun jucător din NBA, în cariera lui de 19 sezoane în baschetul profesionist.

Victima lui, Stewart, care a avut nevoie de opt puncte de sutură la aracadă, a primit o suspendare de două jocuri, pentru scandalul pe care l-a provocat ulterior.

Luni, NBA a precizat că Stewart a fost suspendat pentru "escaladarea" incidentului şi pentru că l-a urmărit "în mod repetat şi agresiv" pe James. LeBron James a primit suspendarea pentru că l-a "lovit cu nesăbuire pe Stewart în faţă" şi a "iniţiat" altercaţia.

James îşi va executa pedeapsa, marţi, când LA Lakers va juca în deplasare cu New York Knicks.

Meciul din NBA dintre Detroit Pistons şi LA Lakers, desfăşurat duminică, a fost întrerupt minute bune, în al treilea sfert, după ce LeBron James (Lakers) l-a lovit cu cotul în figură pe Isaiah Stewart (Pistons).

Într-un duel pentru recuperarea balonului între James şi Stewart, primul l-a lovit pe jucătorul gazdelor în zona ochiului. Cu sângele curgându-i pe faţă, Stewart a încercat să-şi facă singur dreptate. El i-a alergat pe jucătorii oaspeţi pe tot terenul fiind cu greu împiedicat să provoace o bătaie generală de coechipierii lui, de staff-ul echipei şi de agenţii de ordine.

Pentru gestul său, LeBron James a fost eliminat, la fel Stewart, pentru scandalul pe care l-a provocat. Implicat şi el în altercaţia produsă de Stewart, Russell Westbrook (Lakers) a primit un fault tehnic.

Aceasta este a doua eliminare suferită de LeBron James în NBA. Prima lui eliminare a avut loc în noiembrie 2017, când James era la Cleveland Cavaliers, pentru proteste la adresa arbitrilor, la meciul cu Miami Heat.

Duminică, Lakers s-au impus cu 121-116.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele