Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Lecţie de fairplay predată de Radu Drăguşin! Ce a spus fundaşul lui Juventus Torino despre golul olandezilor

România U21 Publicat pe 25 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080184/1/dragusin.jpg

Radu Drăguşin, fundaşul central al lui Juventus Torino şi al naţionalei României U21, a arătat o mentalitate de campion, joi. Drăguşin a evitat să comenteze decizia selecţionerului Adrian Mutu de a nu-l folosi în meciul cu Ţările de Jos U21 şi şi-a exprimat bucuria de a face parte din lotul ”tricolorilor mici” de la Europeanul din acest an.

"Mister face alegerile care sunt necesare pentru a duce la un rezultat cât mai bun, deci nu o să comentez deciziile lui.

Eram încrezători de la bun început. Faptul că am luat golul în minutul 17 nu a fost o sperietură, dar bine că am dat gol repede şi am luat meciul, practic, de la egalitate. Mă bucur că mulţi oameni cred în mine, mă susţin şi sunt alături de mine. Acest lucru îmi dă o motivaţie în plus să mă dezvolt în continuare. Părerea mea e că e un rezultat corect. Ei au avut posesia, au dominat jocul, dar noi am avut ocaziile mari pe final.

Noi nu o să subestimăm niciun adversar înaintea meciului. Trebuie să luăm meciul cu Ungaria ca pe oricare altul şi să dăm totul pe teren. Sunt mereu bucuros când e vorba de echipa naţională. Am fost mândru şi abia aşteptam să vin la lot", a declarat Drăguşin, la conferinţa de presă de joi.

În plus, apărătorul lui Juventus a avut un discurs în care şi-a apărat colegul, pe Denis Ciobotariu, pentru greşeala de la golul olandezilor, în condiţiile în care acesta este rivalul său pentru un post de titular: "E o situaţie complicată, pentru că eşti cu spatele la poartă. Ciobi, nu neapărat că a făcut o greşeală, dar asta e, se întâmplă".

Reprezentativa de tineret a României a remizat, miercuri seară, scor 1-1, pe arena Új Bozsik din Budapesta, cu selecţionata similară a Ţărilor de Jos, în prima etapă a grupei A a Campionatului European Under 21.

Golurile au fost marcate de Ciobanu 20’ pentru tricolori şi Schuurs 16’ pentru olandezi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele