Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

„Legendele Olimpienilor”, un proiect de suflet pentru marii campioni ai României! Primul invitat: Viorica Viscopoleanu, sâmbătă, de la 11:30, pe Look Sport+

Emisiuni Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

Emisiunea „Legendele Olimpienilor”, un proiect care aduce în prim-plan campionii sportului românesc, va debuta sâmbătă, la ora 11:30, pe Looksport+.

  • „Legendele Olimpienilor” este o nouă emisiune în care campionii olimpici din trecut şi din prezent revin în lumina reflectoarelor.

Proiectul LookSport şi Prima TV va oferi telespectatorilor dezvăluiri făcute de olimpici şi interviuri emoţionante.

România are sute de campioni olimpici şi mondiali, sportivi cu performanţe uimitoare, care au bătut recorduri, au influenţat generaţii de viitori sportivi, au inventat procedee noi, au fluturat steagul românesc pe arene şi pe podiumuri de premiere din întreaga lume. Marile nume ale sportului uşor recognoscibile de publicul larg sunt puţine (Nadia, Năstase, Hagi, Patzaichin, Lipă), dar există mulţi dintre marii performeri sportivi ai României care trăiesc în anonimat printre semenii care le scandau cândva numele. Looksport şi Prima TV îi readuc în lumina reflectoarelor şi în faţa publicului larg pe toţi aceşti sportivi, printr-o serie de interviuri remarcante în care aceştia îşi vor spune povestea.

Primul invitat al emisiunii „Legendele Olimpienilor” este Viorica Viscopoleanu. Ea este cea care a stabilit un record mondial la săritura în lungime şi a câştigat medalia de aur la Jocurile Olipice din Ciudad de Mexico 1968. Sâmbătă, telespectatorii sunt invitaţi să-i afle povestea, de la ora 11:30, pe Looksport+, urmând ca pe 1 martie, într-o manieră mai comprimată, ea să fie prezentată şi pe Prima TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele