Ultima oră
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape
"Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem "Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem

Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!

Champions League Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
RB Leipzig a dat lovitura în faţa lui Atletico Madrid, a câştigat cu 2-1, şi s-a calificat în sferturile de finală, unde va da peste PSG. Golul decisiv a venit în minutul 88, când Savic a deviat nefericit şutul rezervei Adams şi l-a păcălit pe Oblak.

Primă repriză în stilul lui Atleti

Cum Simeone nu avea să schimbe tactica marcă înregistrată, bazată pe un joc defensiv bun, primele 45 de minute nu au adus nici pe departe spectacolul din prima parte din Atalanta - PSG. Klostermann a avut o ocazie bună, în minutul 3, dar voleul său, cu stângul, a trecut mult peste poarta lui Oblak. A răspuns Savic, cu capul, dar nici încercarea sa nu a produs pericol. Ambele echipe au cerut penalty-uri la faze la care polonezul Marcinak nu s-a clintit, apoi Gulacsi, portarul nemţilor, a fost nevoit să se întindă şi să respingă de la colţul scurt o execuţie a lui Carrasco. 45 de minute cu rim bun, dar foarte tacticizate!

O rezervă, erou pentru Leipzig

Aşezaţi perfect în teren de tânărul strateg Julian Nagelsmann, nemţii s-au întors pe teren cu un ritm superior, iar răsplata a venit în minutul 51, când Sabitzer a fost eliberat pe dreapta, a centrat perfect în careu, direct pe capul lui Dani Olmo, iar lovitura de cap a spaniolului a fost prea bine plasată pentru ca Oblak, considerat de mulţi cel mai bun portar al lumii, să aibă vreo şansă să intervină. 1-0 pentru Leipzig din minutul 51, 40 de minute la dispoziţie pentru experimentatul Simeone să găsească soluţiile în faţa mult mai tânărului său adversar.
 
Simeone a găsit soluţia, Joao Felix, introdus la timp pentru a scoate un penalty şi a-l transforma în minutul 72, dar lovitura de teatru a venit în minutul 88, când Savic a deviat mingea şutată de rezera Adams şi l-a păcălit pe Oblak.
 
Leipzig a păstrat avantajul, s-a închis pe final, şi a făcut rost de biletele pentru semifinala cu PSG.
 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19448670/1/promo-ucl-leipzig-atletico-13-august-1.jpg

Champions League îşi va decide câştigătoarea din 2020 în urma unui turneu FINAL 8, disputat la Lisabona, între cele mai bune formaţii ale acestui sezon. Meciurile se dispută deci pe terenuri neutre, într-o singură manşă şi în caz de egalitate vor fi decise după prelungiri sau executarea loviturilor de departajare.

Leipzig - Atletico Madrid 2-1 (Dani Olmo 51 / Joao Felix pen. 71, Adams 88), LIVE pe Look Plus şi Look 4K, în sferturile Champions League. Echipele de start:

  • RB Leipzig: Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg - Sabitzer (Mukiele 90+1), Laimer (Adams 72), Kampl, Angeliño - Nkunku, Poulsen, Dani Olmo.
  • Atletico Madrid: Oblak - Trippier, Savic, Giménez, Renan Lodi - Koke (Felipe 90+1), Héctor Herrera (Joao Felix 57), Saúl, Carrasco - Marcos Llorente, Costa (Morata 72)
Minutul 90+8: FINAL DE MECI! Leipzig dă lovitura şi merge în semifinale!

Minutul 88: GOL LEIPZIG! Angelino întoarce o minge inspirată în spate, Adams, introdus pe teren în minutul 72, şutează bine, Savic deviază şi îl păcăleşte pe Oblak!



Minutul 71: GOL ATLETICO! Joao Felix intră în careu în stilul lui Adama Traore, Klostermann îl pune la pământ cu un tackling din spate, iar Marcinak arată lovitură de la 11 metri. Bate acelaşi talentat portughez, în plasa laterală, iar Gulacsi nu are cum să scoată o asemenea execuţie!




Minutul 51: GOL LEIPZIG! Sabitzer centrează impecabil de pe dreapta, Dani Olmo apare nemarcat şi îl învinge pe Oblak cu o lovitură e cap la colţul lung! Simeone mută aproape imediat, cu Joao Felix în locul lui Herrera.



Minutul 13: Carrasco are şansa deschiderii de scor, dar şutul său e respins de la colţul scurt.




Minutul 10: Răspunsul lui Atletico. Savic se înalţă frumos, dar lovitura sa de cap e prea lentă pentru a pune mari probleme.


 

Minutul 3: Ocazie pentru Leipzig. Klostermann se află în poziţie bună, dar trage mult peste.


22:00 Start joc în al doilea sfert de finală din Liga Campionilor 209/2020!


Leipzig înfruntă Atletico fără golgheterul Werner

Lepizig a ajuns în sferturi după ce a câştigat Grupa G, din care au mai făcut parte Lyon, Benfica şi Zenit, iar în optimi a trecut de Tottenham, finalista din 2019, cu 4-0 la "general".

Germanii şi-au pierdut însă între timp golgheterul, pe Timo Werner (4 goluri şi două pase decisive în acest sezon de UCL), care s-a transferat între timp la Chelsea şi vor avea în faţă una din cele mai puternice echipe din punct de vedere defensiv.

Atletico, lovită de COVID-19 înainte de sferturi

De cealaltă parte, Atletico Madrid a ajuns în sferturi după ce a terminat pe locul 2 Grupa D, câştigată de Juventus, iar în optimi spaniolii au obţinut o victorie uriaşă în faţa deţinătoarei trofeului Liverpool.

Oamenii lui Simeone speră într-un nou parcurs lung în UCL, însă au trecut prin mari emoţii înaintea Final 8-ului de la Lisabona, după ce doui jucători din lot - Vrsaljko şi Correa - au fost diagnosticaţi cu coronavirus. Din fericire, restul testelor au fost negative, iar Atletico a putut face deplasarea pentru sfertul cu Leipzig.

Sferturi UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020 (12-15 august)

  •     Sfert 1: Manchester City - Olympique Lyon, sâmbătă, 15 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus
  •     Sfert 2: Leipzig - Atletico Madrid, joi, 13 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus
  •     Sfert 3: Barcelona - Bayern Munchen, vineri, 14 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus
  •     Sfert 4: Atalanta - PSG, miercuri, 12 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus

Semifinale UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020 (18, 19 august)

  •     Semifinală 1: Câştigătoare sfert 1 - Câştigătoare sfert 3, LIVE pe Look Plus
  •     Semifinală 2: Câştigătoare sfert 2 - Câştigătoare sfert 4, LIVE pe Look Plus

Finala Champions League - 23 august, 22:00, LIVE pe Look Plus

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri