Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Leo Grozavu a răbufnit, după ce echipa sa a jucat modest contra celor de la Iaşi. ” E greu de comentat, dar trebuie să ne asumăm, să fim bărbaţi, mergem înainte”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19411984/1/leo.jpg

Poli Iaşi şi Sepsi s-au întâlnit în etapa cu numărul 8 din play-out-ul din Casa Liga 1. Meciul transmis în direct de LOOK SPORT a fost unul destul de interesantă, în care s-au marcat patru goluri. Scorul după 90 de minute a fost 3-1.

Leo Grozavu, tehnicianul covăsnenilor s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultat, dar a încercat să găsească o explicaţie a eşecului şi prin prisma orei de disputare. Partida a început la ora 13:00, într-o zi caniculară.

"Avem ultimele două rezultate dezastruoase, pentru că am pierdut, dar azi mi-e ruşine efectiv de modul în care ne-am prezentat, pentru că adversarii noştri nu trăseseră niciun şut la poartă şi dăduseră două goluri. Inadmisibil! Îmi vine să intru în pământ, mi-e ruşine pentru oamenii care sunt alături de noi, pentru suporterii de acasă, pentru conducerea noastră, care ne plăteşte, ne asigură toate condiţiile.

Din păcate, şi azi am arătat jenant în foarte multe momente. E greu de comentat, dar trebuie să ne asumăm, să fim bărbaţi, mergem înainte. Ştiam care e situaţia, o ştim în continuare. Suntem într-un mare pericol, dar n-avem ce face, trebuie să ridicăm capul sus, să fim bărbaţi, să ne asumăm şi să încercăm să reglăm lucrruile, pentru că altceva nu ne rămâne de făcut. În afară de Viitorul, toată lumea e în acea horă. Respect pentru fotbal nu există, se joacă la ora 1, pe o căldură insuportabilă. Când alţii stau la masa de prânz, noi jucăm fotbal", a declarat Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi. la finalul partidei cu Poli Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele