Ultima oră
Declaraţia Simonei Halep, imediat după calificarea în semifinalele turneului WTA de la Praga Declaraţia Simonei Halep, imediat după calificarea în semifinalele turneului WTA de la Praga
De la Rapid în Finlanda. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau De la Rapid în Finlanda. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau
Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal" Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA

Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19420095/1/leo.jpg

Sepsi Sfântu-Gheorghe a câştigat cu scorul de 2-0, pe teren propriu, contra celor de la Chindia Târgovişte, echipă care a ajuns la al cincilea eşec consecutiv în Casa Liga 1 şi la 450 de minute fără gol primit, fiind cu un picior şi jumătate în groapa retrogradării.

La final, Leo Grozavu, tehnicianul lui Sepsi s-a arătat extrem de mulţumit de rezultat şi consideră ca este o victorie foarte importantă, mai ales după tensiunile din ultimele zile de la echipă, în care acesta este acuzat că l-ar fi lovit pe Fulop.

”Încerc să fiu liniştit, la câte s-au scris despre noi. Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România, trebuie să ne obişnuim. Azi n-am făcut o partidă extraordinară, dar am marcat două goluri, ne-am creat ocazii, am fost destul de siguri în apărare. Nu suntem încă liniştiţi, mai sunt cinci jocuri, 15 puncte. 

Probabil la final vom fi echipa cu cele mai multe jocuri. Jucăm din trei în trei zile, e şi Cupa României, dar ne-am asumat. E mult efort”, a declarat Grozavu.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele