Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Leo Grozavu, foarte fericit, după ce Sepsi a urcat pe loc de play-off. "Băieţii merită felicitări, au muncit. Victorie muncită. Ne-am sacrificat!”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 3 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19501798/1/leo-grozavu.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. În urma acestei victorii, formaţia covăsneană urcă în prima parte a clasamentului.

La flash-interviu, Leo Grozavu a ţinut să îşi felicite pentru succesul cu FC Argeş, care nu a reuşit nicio victorie de la promovare şi a acumulat doar un punct în clasament.

"Băieţii merită felicitări, au muncit. Victorie muncită. Ne-am sacrificat, cred că totuşi am meritat victoria pentru că am fost echipa care a atacat. Adversarii s-au limitat doar la a se apăra, dar asta nu înseamnă că îi critic. Au venit foarte bine pregătiţi defensiv şi ne-a fost destul de greu să îi desfacem. E bine că s-a terminat 1-0, trei puncte sunt foarte importante pentru noi în momentul de faţă. Am legat a doua victorie, era foarte important să legăm rezultatele pozitive", a declarat Leo Grozavu, ldupă victoria cu FC Argeş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele