Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Leo Grozavu, în culmea fericirii, după victoria la scor cu Poli Iaşi. ”A doua repriză am combinat jumătate specific românesc, jumătate specific nemţesc”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19517170/1/leo.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

La final, Leo Grozavu a fost în culmea fericirii şi a ţinut să îşi felicite elevii pentru prestaţia din Copou.

"Nu ai cum să te aştepţi înainte de joc să câştigi într-o asemenea manieră. Dar am făcut o primă repriză aproape perfectă,  iar a doua repriză am combinat jumătate specific românesc, jumătate specific nemţesc. Aproape de ceea ce îmi doresc" a mărturisit el dupa meci.

Spesi este una din echipele norocoase ale campionatului, care nu are probleme cu cazurile de Covid-19.

"Până în momentul de faţă Dumnezeu ne-a ferit de asemenea neplăceri, sigur noi în fiecare zi stăm cu jucătorii de vorbă şi le spunem să se protejeze. Şi aşa lumea s-a dat cu fundul în sus" a declarat Leo Grozavu.

Etapa viitoare, Sepsi o primeşte acasă pe Dinamo. Tehnicianul covăsnenilor a prefaţat partida: "Nu există meci dinainte câştigat cum nu există meci dinainte pierdut. Va trebui să fim puternici, să opunem în faţa lui Dinamo, să dăm o replică cât mai puternică."

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele