Ultima oră
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul

Leo Grozavu îşi propune un jucător la echipa naţională. ”Poate să fie în vederile selecţionerului”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20393492/1/grozavu.jpg

În ultimul meci al etapei din Casa Liga 1, Universitatea Craiova a terminat la egalitate pe teren propriu, contra celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe. Fofana a deschis scorul pentru covăsnenii, iar Gustavo a restabilit egalitatea. Ambele reuşit au provenit din poziţii suspecte de ofside.

Laurenţiu Reghecampf putea bifa al treilea succes consecutiv de când i-a preluat pe olteni, dar Gustavo a ratat un penalty în minutul 80. Brazilianul a executat modest, iar Niczuly a reuşit să respingă. Leo Grozavu a declarat la finalul partidei că portarul echipei sale ar fi o soluţie viabilă pentru echipa naţională, fiind titular între buturile lui Sepsi meci de meci în ultimele două sezoane.
 
Tehnicianul este de părere că rezultat de luni seara este unul echitabil, având în vedere valoarea adversarului.
 
”La cum s-au desfăşurat ostilităţile, clar trebuie să fim multumiti, am avut multă şansa azi, un portar în zi fantastică care atunci când nu a mai fost şansa, bara, a fost el. Dar am avut clar parte de un arbitraj clar părtinitor, cu foarte multe decizii date şi într-o parte şi în cealălaltă. Din ce îmi dau seama, am jucat fotbal atâţia ani, sunt de 40 de ani pe terenul de fotbal, poţi să-ţi dai seama de anumite lucruri. Un antrenor eliminat pentru nu ştiu ce. Nu putem fi judecaţi toţi la fel, dar e altă problemă.

Suferim în continuare pentru că am pierdut o serie de jucători importanţi. Cei care au venit nu s-au obişnuit cu ce vrem noi. Exceptând meciul de azi cu Craiova, în ultimele trei meciuri am jucat bine. Meritam să luăm trei puncte cu FCSB, apoi cu Botoşani, o echipă care cred că se va bate la campionat. Am întâlnit o echipă cu multă calitate, care şi cu puţin sprijin, a reuşit să ne domine.

Am schimbat sistemul de joc la pauză pentru că am văzut că nu funcţionează. Orice jucător care joacă în prima ligă se pregăteşte să apere culorile naţionalei. Nu sunt în măsură să fac eu propuneri, dar cred că Niczuly este la al doilea an în care joacă meci de meci. Are calităţi, poate să fie în vederile selecţionerului”
a declarat antrenorul covăsnenilor, după meci.
 
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele