Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Leo Grozavu s-a despărţit de Sepsi! Prima reacţie a tehnicianului: „Niciunul nu era sub influenţa alcoolului. Deja au apărut oferte”

Sepsi OSK Publicat de Răzvan Cîrceag pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20411606/1/rps3047.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe are un început de sezon sub aşteptări în Casa Liga 1, ocupând locul 12 în clasament. În ultimele 5 meciuri au înregistrat tot atâtea remize. 

Din acest motiv, conducerea clubului a confirmat că se vor despărţi de antrenorul Leo Grozavu. Decizia a fost prezentată şi de către antrenor, care a vorbit pe larg despre acest subiect. 

„E exclus, din moment ce s-a anunţat rezilierea contractului. Nu mai are sens să vorbim despre o revenire. Am avut o discuţie lămuritoare, am stat faţă în faţă şi niciunul nu era sub influenţa alcoolului. Mi s-a spus că ar trebui să ne despărţim şi asta a fost. Sunt lucruri normale pentru orice societate.

Asta este explicaţia principală. Am avut anul trecut un lot foarte bine închegat, gândit, stabilit de dinaintea de a începe campionatul. Am reuşit să facem o pregătire bună cu toată lumea, un lot echilibrat şi sigur că, cu ajutorul unei conjuncturi, ne-a propulsat. Am pierdut mulţi jucători importanţi, achiziţiile n-au fost la nivelul dorit, nu au fost adaptate. Am avut un început complicat, cu meciuri de Europa, oboseală. Accidentări, trei entorse de gleznă, jucători aduşi târziu, nu i-am mai putut folosi.

A apărut o oboseală fizică şi mentală din cauza meciurilor din 3 în 3 zile şi n-am mai legat rezultatele. Acel retur din Europa ne-a bulversat puţin. Eu, pentru ce am făcut cu Sepsi, stau cu capul sus. Cred că am reuşit să ducem echipa la un nivel superior. Ne-am consolidat în fotbalul românesc ca o echipă puternică, ca un grup puternic greu de învins de orice echipă. Am demonstrat pe parcursul ultimelor două sezoane, dar probabil pretenţiile au fost mai mari faţă de ce am reuşit să dăm noi. Din acest motiv s-a încercat o revigorare, ca de obicei în România... şocul electric. Eu nu am resentimente, am plecat de peste tot cu capul sus. Ştiu ce am făcut profesional şi ca relaţie umană. Sunt un perfecţionist, pun mult suflet, de asta în anumite momente mă mai transform şi eu, dar de fiecare dată păstrez limita la nivelul terenului. 

Deja au apărut oferte, dar nu e cazul. Tot ce am făcut în carieră, am construit pas cu pas, iar următorul trebuie să fie un pas în faţă, nu în spate. Trebuie să mă gândesc foarte bine, nici măcar n-am reziliat încă, s-ar putea să mai dureze. Prima dată să fim sănătoşi”, a spus Leo Grozavu pentru DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele