Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

Leo Grozavu trage un semnal de alarmă. ”Acum suntem puţin într-o oarecare criză”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19984571/1/rps3065.jpg

FC Argeş şi Sepsi Sfântu-Gheorghe au termiant la egalitate, scor 1-1, într-o partidă restantă din etapa XXI a Casei Liga 1. Deşi terenul a fost destul de dificil, ambele formaţii şi-au creat ocazii, jocul fiind alert.

Leo Grozavu a declarat că este un rezultat echitabil, dar a punctat faptul că echipa sa este într-o oarecare criză, deoarece nu a reuşit să câştige de cinci meciuri.

”Cred că e un rezultat corect. Prima repriză ne-a aparţinut, a doua a fost a gazdelor. Pe acest teren îngheţat e foarte greu să joci fotbal. Din păcate acestea sunt condiţiile, ne prezentăm, jucăm, încercăm să scoatem maximum. În anumite momente poate trebuia să fim mai liniştiţi, mai lucizi şi din acest motiv probabil că în a doua repriză am încasat acel gol care cred că putea fi evitat. Dacă lucrurile s-ar fi desfăşurat normal, probabil în acest moment eram mai liniştiţi.  Acum suntem puţin într-o oarecare criză, nu am câştigat în ultimele cinci jocuri”, a spus Grozavu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele