Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei

Leo Messi, revoltat de abandonarea meciului Brazilia - Argentina. "E o ruşine! Întreaga lume se uită la noi" VIDEO

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 6 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20384935/1/profimedia-0630544025.jpg

Meciul dintre Brazilia şi Argentina, din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2022, a fost suspendat în minutul 5 şi ulterior abandonat, ca urmare a intervenţiei autorităţilor medicale de la Sao Paulo. Leo Messi a fost şocat şi revoltat de cele întâmplate pe teren.

Potrivit autorităţilor braziliene, patru jucători argentinieni au călătorit din Anglia şi ar fi trebuit să stea în carantină. Este vorba despre Emiliano Buendia, Emiliano Martinez (ambii de la Aston Villa), Giovani Lo Celso şi Christian Romero (ambii de la Tottenham).

Pentru a evita carantina, aceştia ar fi susţinut în declaraţiile date că nu s-au aflat în Marea Britanie în ultimele 14 zile - un lucru fals, scrie publicaţia argentiniană TyC Sports.

În urma acestui incident, argentinienii au plecat cu autocarul de la stadion direct la aeroport. Întreaga delegaţie a Argentinei a revenit în ţară, puţin după miezul nopţii. Pe 10 septembrie, Argentina înfruntă Bolivia, pe teren propriu.

"E o ruşine! Suntem în Brazilia de 3 zile şi nimic nu s-a întâmplat până acum! De ce faceţi asta acum? Nu mai jucăm! Asta aşteptau? Să începem meciul? De ce nu ne-au avertizat în privinţa asta când eram la hotel? Puteau să ne explice situaţia şi o rezolvam. Acum, întreaga lume se uită la noi", a spus Leo Messi, conform Marca.

FIFA a anunţat că “va strânge dovezi de la toate părţile implicate pentru a înţelege pe deplin evenimentele care au condus la suspendarea meciului, înainte de a decide cele mai potrivite măsuri”.

Potrivit legii din Brazilia, persoanele care au fost în Marea Britanie în ultimele 14 zile sunt obligate să stea în carantină 14 zile după intrarea în Brazilia.

Antonio Barra Torres, preşedintele agenţiei braziliene pentru sănătate, a declarat că argentinienii n-au respectat legea.

“Niciuna dintre directivele ANVISA n-a fost respectată. Celor patru jucători le-a fost transmis să rămână în izolare şi să aştepte deportarea, dar nu au respectat indicaţiile. Au mers la stadion şi au intrat pe teren”, a spus Barra Torres.

“Sunt foarte trist. Nu caut vinovaţi. Dacă s-a întâmplat ceva, nu era momentul potrivit pentru a interveni aşa. Acest meci ar fi trebuit să fie o petrecere pentru toată lumea, între unii dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Trebuie să-mi apăr jucătorii, în calitate de selecţioner al Argentinei. Nu am fost notificaţi că acei jucători nu pot să evolueze. Noi am vrut să continuăm meciul, iar jucătorii Braziliei la fel”, a spus selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni.

Brazilia are maximum de puncte după 7 runde din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022, iar Argentina este pe locul doi, la 6 puncte de marea rivală.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri